flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Слов’янського міськрайонного суду Донецької області привітали з Новим роком вихованців інтернату

02 січня 2020, 15:54

29 грудня 2019 року  за благодійної підтримки колективу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області   діти  Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 7 Донецької обласної ради  відвідали кінотеатр «Сапфір».

Працівниками суду був наданий автобус для комфортного проїзду дітей, а також поп-корн та питні напої для вдалого перегляду фільму «Джуманджі». Маленьке свято напередодні  Нового року  аби вони теж поринули у зимову казку і відчули магію дива. Пам’ятаймо, що усі бажання мають неодмінно здійснюватись, а тому, Слов’янський міськрайонний суд, сподіваємось, виконав хоча б одне з них!

Такі заходи надовго залишаються в пам’яті не тільки кожного вихованця інтернату, а й самих організаторів подібних акцій. Дивлячись в щасливі очі дітей, розумієш, що такі заходи повинні проводитися в усіх подібних установах, тому що кожна дитина України повинна і гідна відчувати себе потрібною та улюбленою.

Дякуємо колективу Миколаївської   школи – інтернату №7 за чемних та усміхнених дітей та бажаємо, аби в чудеса вірили не тільки діти, а й дорослі!

 

 

Прес-служба суду