flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось семінарське заняття для суддів місцевих судів

20 грудня 2019, 16:16

Судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: Денис Воронков, Аліна Гончарова, Наталія Дюміна, Любов Мірошниченко, Ігор Мінаєв 20 грудня 2019 року в Донецькому апеляційному суді в м. Бахмут брали участь у семінарських заняттях для суддів місцевих судів північної зони.

Під час семінарського заняття секретар судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Світлана Савкова доповіла про причини змін та скасувань Донецьким апеляційним судом у І півріччі 2019 року судових рішень судів першої інстанції у кримінальних справах та провадженнях, а також звернула увагу на необхідність дотримання суддями процесуальних і розумних строків розгляду кримінальних справ і проваджень.

Секретар судової палати з розгляду цивільних справ Володимир Азевич розкрив питання застосування норм матеріального та процесуального права при розгляді справ за позовами про стягнення заборгованості за кредитними договорами та справ за позовами про стягнення заробітної плати.

За повідомленням прес-служби суду та

прес-служби Донецького апеляційного суду