flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Слов’янського міськрайонного суду провела лекцію для майбутніх водіїв

30 травня 2019, 16:15

Вже традиційним стало проведення лекції для відвідувачів Слов’янської Автошколи "Слававтодрайв" суддею Слов’янського міськрайонного суду  Ольгою Віталіївною Ільяшевич.

24 травня 2019 року Ольга Віталіївна знов відвідала  Автошколу "Слававтодрайв" з лекцією про правомірність дій  працівників поліції під час зупинення транспортного засобу та   права та обов’язки водія, якщо зупинили працівники поліції.  Суддя звернула увагу на важливість добросовісного навчання в автошколі, адже від практичних та теоретичних навичок майбутнього водія, залежить  його здоров’я та здоров’я  інших учасників дорожнього руху. Розповіла про те, якими є правила поведінки як водія у разі зупинення транспортного засобу представниками поліції, так і представників поліції.

Після лекції,  Ольга Віталіївна побажала всім не потрапляти в ДТП, а у випадку, якщо все ж стали її учасником — не намагатись залишити місце ДТП та діяти згідно із встановленими нормами чинного законодавства.

В свою чергу, відвідувачі автошколи подякували суду за  корисну лекцію і висловили думку про те,   що подібні лекції будуть  проводилися  судом і надалі.

 

Прес-служба суду