flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Слов’янському міськрайонному суді Донецької області

24 травня 2019, 08:15

 Уже традиційними стали екскурсії для школярів у Слов’янському міськрайонному  суді Донецької  області, завдяки яким юне покоління не лише знайомиться з принципами роботи судочинства, а й підвищує довіру до судової системи.

22 травня до суду завітали учні старших класів Слов'янської загальноосвітньої  школи № 4.

Метою заходу було покращення довіри підростаючого покоління до судової системи, підвищення рівня освіти та ознайомлення з принципами судочинства.

Під час екскурсії суддя суду Ольга Ільяшевич    разом з прес-секретарем суду Світланою Бєлєньковою та головним спеціалістом   Ярославом Соловйовим  ознайомили школярів з історією суду, розповіли   про судові справи, які розглядає місцевий суд, про учасників судового процесу.  Також школярі були ознайомленні із сучасними технологіями дистанційних судових засідань в режимі відеоконференцій.  В канцелярії суду присутні дізналися про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду та порядку роботи з ними в  комп»ютерній  програмі  «Д-3».
  

У всіх учасників заходу від цієї зустрічі залишилося багато вражень та позитивних емоцій. Екскурсія для школярів виявилася пізнавальною та цікавою!

Запрошені отримали вичерпну інформацію про професію юриста, адже вони стануть перед вибором майбутньої професії.

Прес-служба суду.