flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Захист осіб у справах за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення

21 травня 2019, 12:48

Судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області   Наталія Дюміна та Ольга Ільяшевич 18 травня 2019 року брали участь у заході, присвяченому питанню захисту осіб у справах за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Захід відбувся за організації відділення Асоціації правників України в Донецькій області за сприянням Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Проведення семінару зумовлено поширеністю адміністративних правопорушень за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та необхідністю надання належної та якісної правової допомоги особам, що притягаються до адміністративної відповідальності за Кодексом України про адміністративні правопорушення.

На семінарі обговорювались питання повноважень  працівників поліції; використання спеціальних технічних засобів при фіксації правопорушень, передбачених статею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення;   строки накладення адміністративних стягнень відповідно до статті 38 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Експертами на семінарі були:

Артем Донець - адвокат, керуючий партнер Адвокатського об’єднання «Донець і партнери», сертифікований адвокат-тренер НААУ по роботі з клієнтами, тренер системи БВПД з кримінального права та процесу. Основною спеціалізацією є захист у кримінальних провадженнях за посадовими злочинами, white-collar crime та захист бізнесу. Має значний досвід успішного захисту і представництва інтересів в судах і на слідстві, випускник програми «Адвокат майбутнього», Аспен інституту Київ, та численних інших освітніх програм для адвокатів.

Ширант Алла – адвокат, к.ю.н., адвокат-тренер системи БВПД,  випускниця програми «Адвокат майбутнього», волонтерRCHR (як випускник освітньої програми УГСПЛ «Стандарти прав людини в правозастосовчій діяльності суддів та адвокатів»), співавтор колективних наукових монографій (Інститута ім. В.М. Корецького НАН України  «Проблеми застосування трудового та пенсійного законодавства» та «Пенсійні правовідносини в Україні»)

 

Прес-служба суду