flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільне рішення, що до виконання адміністративних справ категорії "соціальний захіст дітей війни"

19 травня 2011, 08:00

Повідомляємо, що за узгодженням з правлінням Пенсійного фонду України у місті Слов’янську та Слов’янському районі, Слов’янським міськрайонним судом Донецької області було прийнято рішення про передачу судових рішень у адміністративних справах категорії «соціальний захист дітей війни» по електронному реєстру безпосередньо до Управлінь Пенсійного фонду України.

З 20 травня 2011 року усі рішення Слов’янського міськрайонного суду Донецької області у адміністративних справах категорії «соціальний захист дітей війни», що були  постановлені у період з жовтня 2010 року по теперішній час, направляються та в подальшому будуть направлятись по реєстру в електронному виді безпосередньо до Управління Пенсійного фонду України у місті Слов’янську та Слов’янському районі для виконання.

Отримані для виконання рішення суду розподіляються інспекторам Пенсійного фонду Слов’янського району по ділянках обслуговування. Дізнатися про час виплати (у поточному місяці, якщо рішення надійшло до 23 числа, чи в наступному, якщо надійшла після 23-го) - «діти війни» можуть по телефону у свого інспектора Пенсійного фонду Слов’янського районна.

Таким чином, організована автоматична система виконання рішень по вказаній категорії справ.

Корисні посилання:      www.visti.dn.ua/?p=429