flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Учасники судових проваджень мають нагоду оцінити роботу Слов'янського міськрайонного суду Донецької області

26 квітня 2019, 09:07

З  2 по 10 травня 2019 року  за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя» у Слов’янському міськрайонному суді Донецької області проходитиме анонімне опитування відвідувачів   суду   щодо рівня задоволеності отриманих судових послуг учасниками проваджень.


Це стало можливо  завдяки Проекту «Проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ) в судах Донецької області», розробленого за системою оцінювання роботи суду (СОРС) за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проекту «Нове правосуддя».

 

 До підготовки до процесу опитувань залучена Громадська організація «Правозахисний центр «Ліга жінок – виборців».

Мета заходу: визначення рівня задоволеності отриманих судових послуг учасниками судових проваджень,  оцінка рівня довіри до судової влади, обізнаність громадян щодо судової системи та її відкритості.

Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян  щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду.

Всі охочі можуть взяти участь у опитуванні шляхом заповнення анкет, які можна отримати в приміщенні  Слов'янського міськрайонного суду Донецької області за адресою: вул. Добровольського, 2, м. Слов'янськ, Донецька область з

2   до 10  травня 2019 року.

Прес-служба суду