flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Слов’янському міськрайонному суді Донецької області

25 березня 2019, 15:44

22 березня 2019 року двері Слов’янського міськрайонного суду Донецької області відкрилися для школярів 10 класів 10 загальноосвітньої школи м. Слов’янська.

Суддя-спікер Наталья Дюміна та прес-секретар суду Світлана Бєлєнькова розповіли школярам про судові справи, які розглядає місцевий суд, де можна отримати інформацію про розгляд справ, як користуватися офіційним веб-сайтом суду, як у майбутньому  отримати професію судді, а також як поводити себе  у суді, які існують негативні наслідки порушення правил поведінки в суді, а також відповіли на запитання, які ставили учні.

Школяри відвідали канцелярії суду, зали судових засідань, конвойне приміщення для тримання підсудних, архів суду. Також вони мали можливість особисто поспілкуватись з  головою суду,  суддями, працівниками канцелярій, консультантами суду, помічниками суддів та секретарями судових засідань.

Учасники заходу активно ділилися своїми враженнями. Всі були одностайні в тому, що порушувати закон не можна, а неухильне дотримання норм чинного законодавства убезпечить від потрапляння до суду як правопорушника чи обвинуваченого.

Наприкінці екскурсії діти подякували керівництву суду за дуже пізнавальний захід.

Запрошуємо  учнів всіх шкіл міст Слов’янськ, Миколаївка та Святогірськ відвідати Слов’янський міськрайонний суд Донецької області. Для узгодження часу проведення заходи звертайтесь до прес-секретаря  суду http://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/pres-centr/pres/

 

Прес-служба Слов’янського

міськрайонного суду Донецької області