flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Слов’янському міськрайонному суді розглядається ще одна справа, стосовно представника громадської організації

25 березня 2019, 13:03

З метою вірного поінформування населення та вірного розуміння обставин розгляду цієї справи, Слов’янський міськрайонний суд Донецької області вважає за необхідне  повідомляти інформацію про стан розгляду кримінального провадження за обвинуваченням представника громадської організації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 263 КК України, а саме  незаконне придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу.  

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що гр.  Х.  у невстановлений час та невстановленому місці, придбав сорок сім патронів, які він поклав до себе у сейф, який знаходився у приміщенні його мешкання,   де достовірно знаючи про те, що вказані предмети є бойовими припасами, він почав умисно незаконно зберігати боєприпаси, без передбаченого на те законом дозволу.

Розгляд даної справи викликав певний суспільний інтерес жителів міста Слов’янська. Відбувся ряд публікацій у ЗМІ та відеоповідомлень активної частини громадськості міста з даного приводу.

Задля вірного розуміння обставин розгляду цієї справи, Слов’янський міськрайонний суд вважає за необхідне роз’яснити окремі процесуальні моменти процедури судового розгляду.

20 лютого  2019 року шляхом автоматизованого розподілу судової справи між суддями  під час реєстрації матеріалів  даного кримінального провадження  головуючим суддею  визначено суддю Слов’янського міськрайонного суду  Кузнецова Р.В.

На виконання вимог ст. 314 КПК України, за якими суд призначає підготовче судове засідання не пізніше п’яти днів з дня надхоження кримінального провадження, судом призначено таке судове засідання у справі 25 лютого 2019 року.

 Підготовче судове засідання   25 лютого 2019 року не відбулося, у зв’язку з  відпусткою судді. 

Наступне  підготовче судове засідання також не відбулося, у зв’язку з відрядженням   судді.

Висвітлення процесу розгляду справи буде продовжено після проведення підготовчого  судового засідання. Чекайте у інформаційному випуску.

 

Прес-служба Слов’янського

міськрайонного суду Донецької області