flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжує інформувати по справі, що викликала значний суспільний інтерес

22 березня 2019, 14:33

З метою вірного поінформування населення та вірного розуміння обставин розгляду цієї справи, Слов’янський міськрайонний суд Донецької області вважає за необхідне продовжити повідомляти інформацію про стан розгляду кримінального провадження за обвинуваченням представника громадської організації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України (https://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/pres-centr/news/480581).

Слухання справи триває.  У судовому засіданні     28.02.2019  допитано   свідка обвинуваченого та оголошено перерву,   розгляд справи відкладено на 02.04.2019 о 09-30.

Преса-служба суду повідомляє, що дату наступного судового засідання було визначено з урахуванням реальної можливості явки всіх учасників судового провадження, що в свою чергу забезпечить право на захист обвинувачених та відповідно право на справедливий безсторонній суд.

Висвітлення процесу розгляду справи буде продовжено після проведення наступного судового засідання. Чекайте у інформаційному випуску.

 

Прес-служба Слов’янського

міськрайонного суду Донецької області