flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Слов’янському суді пройшло навчання з працівниками суду з питань організації роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій

22 березня 2019, 08:50

19 березня 2019  року в.о. керівника апарату Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Оленою Агеєвою  проведено навчання з  працівниками   суду з питань реагування на надзвичайні ситуації, організації роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій.

В.о. Керівника апарату суду ознайомила  працівників  з  Планом забезпечення безперервної діяльності Слов’янського міськрайонного суду Донецької області, зазначив, що  надзвичайні ситуації порушують звичайний перебіг життєдіяльності,  розповіла про організацію та послідовність  дій в умовах надзвичайних ситуацій,  повідомила, що  кожен працівник  повинен виконувати свою роботу  та не заважати іншому робити те саме, особливо, коли мова йдеться про порятунок людей та надання допомоги всім, хто її потребує.

Метою даного навчання  є  попередження та усунення кризових ситуацій у суді, оволодіння умінням діяти в разі виникнення непередбачуваних та надзвичайних ситуацій.

 

 

Прес-служба Слов’янського

міськрайонного суду Донецької області