flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовження слухання резонансної справи

04 лютого 2019, 10:07

У Слов’янському міськрайонному  суді Донецької області продовжується розгляд кримінального провадження за обвинуваченням трьох осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 ст. 365 (зловживання повноваженнями), частиною 1 ст. 368 (незаконне збагачення), частиною 1 ст. 371  (завідомо незаконне затримання або незаконний привід) КК України, а також стосовно двох осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 ст. 365, частиною 1 ст. 371 КК України (https://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/pres-centr/news/481438/).

З метою вірного поінформування населення та вірного розуміння обставин розгляду цієї справи, Слов’янський міськрайонний суд Донецької області вважає за необхідне продовжити повідомляти інформацію про стан розгляду цієї справи.

Як повідомлялось раніше,  20 грудня 2018 року розгляд справи не відбувся  за клопотанням захисника .

Справу відкладено на 28 грудня  2018 року на  09 год. 00 хв.

28 грудня  2018 року  розгляд справи відкладено,  одному із обвинувачених призначено захисника з  регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях. Розгляд справи відкладено для ознайомлення захисника з матеріалами справи.

З урахуванням  відпустки, відрядження судді та знаходженням судді на лікарняному,  справу відкладено  8 лютого  2019 року о  10 год. 20 хв.

 Преса-служба суду повідомляє, що дату наступного судового засідання було визначено з урахуванням реальної можливості явки всіх учасників судового провадження, що в свою чергу забезпечить право на захист обвинувачених та відповідно право на справедливий безсторонній суд.

У зв’язку з цим, прес-служба суду наголошує на тому, що розгляд справи проводиться із додержанням процесуальних норм КПК України та визначених у ньому загальних засад кримінального провадження.

Висвітлення процесу розгляду справи буде продовжено після проведення наступного судового засідання. Чекайте у інформаційному випуску.

 

Прес-служба Слов’янського

міськрайонного суду Донецької області