flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформування населення щодо розгляду справи відносно секретаря Слов’янської міської ради

31 січня 2019, 10:32

З метою інформування населення щодо розгляду справи Слов’янським міськрайонним судом Донецької області  про  адміністративне  правопорушення, яке розглядається за частиною 1 статті 172-7 КУпАП   (неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів) відносно посадової особи  – секретаря Слов’янської міської ради  Кіма Жана Миколайовича,  Слов’янський міськрайонний суд Донецької області  повідомляє, що судове засідання по справі    відбулося 30 січня 2019 року.

 У судове засідання Кім Ж.М. не з’явився, але надав до суду заяву про розгляд справи у його відсутності  за участі його  представника - адвоката Дейниченко В.І.

Оскільки,  частиною 2 статті 268 КУпАП передбачено, що присутність особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, передбаченою частиною 172-7 КУпАП є обов’язковою, суд  не прийняв до уваги заяву Кима Ж.М. про розгляд справи у його відсутності.

Відповідно до відомостей, наданих Слов’янською міською радою Донецької області Кім Ж.М. на даний час перебуває  у відпустці, також адвокат Дейниченко В.І. повідомив суд, що Кім Ж.М. на даних час хворіє.

Судом не прийнято до уваги доводи захисника особи, яка притягується до адміністративної відповідальності та прийнято вмотивоване рішення   про привід у судове засідання Кіма  Ж.М.

Розгляд справи відкладено, слухання справи призначено   4 лютого  2019 року о 14-00 год.

 

По другій справі відносно Кіма Ж.М., що знаходиться в провадженні судді Воронкова Д.В. повідомляємо, що 22 січня 2019 року розгляд справи не відбувся, у зв’язку з неявкою Кіма Ж.М., наступне судове засідання  призначено   7 лютого  2019 року о 14-00 год.

 

 

Прес-служба Слов’янського

міськрайонного суду Донецької області