flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглядається справа за позовом до органу місцевого самоврядування

16 серпня 2017, 12:44

09 червня 2017 року керівник громадської організація «Товариство захисту тварин «Вірність» звернулась у Слов’янський міськрайонний суд Донецької області з позовом до Слов'янської міської ради про скасування рішення міської ради.

 

 Справа перебуває в провадженні судді Мірошниченко Л.Є.

На обґрунтування заявлених вимог позивач зазначила, що 09 березня 2017 року три громадські організації міста Слов'янська, а саме: «Товариство захисту тварин «Вірність», «Громадська платформа Слов'янська» , «Гуртом Слов'янськ», звернулися до виконавчого комітету Слов'янської міської ради з пропозицією провести консультацій з громадськістю з питань, які стосуються витрат з міського бюджету на фінансування міської програми «Охорона навколишнього природного середовища та екологічна безпека м. Слов'янська на 2016-2018 роки».

Однак, за твердженнями позивача, таке звернення громадських організацій було залишене без уваги. 10  березня 2017 року Слов'янською міською радою було винесене оскаржуване рішення  «Про внесення змін та доповнень до міської програми «Охорона навколишнього природного середовища та екологічна безпека м. Слов'янська на 2016-2018роки».

 

Розгляд адміністративної справи триває.

 

Прес-служба суду.