flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання Слов’янським міськрайонним судом Донецької області ЗУ «Про доступ до публічної інформації» у 2016 році

25 січня 2017, 16:11

 За 2016 рік до Слов’янського міськрайонного суду надійшов 10 інформаційних запитів, більшість запитів надійшли від громадян, стосовно надання інформації, та направлення на їх адресу копій судових рішень та повідомлення дат проведення судових засідань.

У 2016 році до Слов’янського міськрайонного суду надійшло менше інформаційних запитів, ніж за 2015 рік – 14 запитів.

 

Відповідь на всі запити на інформацію, що надійшли до суду протягом 2016 року, надавались не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту судом. Відповіді на запити надаються за підписом голови суду, в разі його відсутності його заступником.

 

Для всебічного доступу до публічної інформації, на інформаційному стенді в приміщенні суду розміщені форми інформаційних запитів та на офіційному веб-сайті в мережі Інтернет на сторінці Слов’янського міськрайонного суду окрім форм інформаційних запитів розміщенні нормативно правові документи, а саме: Закон України «Про доступ до публічної інформації»; Закон України «Про інформацію»; Наказ «18 а » від 24.05.2011 р. «Про затвердження Положення про забезпечення доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Слов’янського міськрайонного суду.»; Положення про забезпечення доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Слов’янського міськрайонного суду; Перелік документів у Слов’янському міськрайонному суді Донецької області, що містять інформацію, яка становить службову інформацію; Постанова від 13 липня 2011 р. N 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію»; Наказ "12-a" від 23 лютого 2012р. «Про затвердження інструкції про порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів обсягом більше як 10 сторінок, що надаються за запитами на інформацію»; Інструкція про порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання, або друк обсягом більше як 10 сторінок, що надаються запитами на інформацію; Наказ "11-а" від 14.02.2012 р. "Про порядок здійснення доступу до публічної інформації Слов’янського міськрайонного суду".