flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення

23 грудня 2016, 09:50

 Про результати конкурсу на зайняття посад державної служби категорії «В»

У Слов’янському міськрайонному суді Донецької області завершився конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В», оголошений відповідно до наказу  керівника апарату суду від 09 листопада 2016 року № 95-к  «Про оголошення конкурсу на заміщення тимчасових вакантних посад державних службовців секретаря судового засідання». Прийом документів від кандидатів тривав до 8 грудня 2016 року.

 20, 22 грудня 2016 року відбувся конкурсний відбір на вакантні посади, що проходив у два етапи – тестування та співбесіда.

На вказані вакантні посади подали документи 8 осіб, з яких 2 тест не склали. До співбесіди були допущені 6 претендентів.

За результатами конкурсу визначено чотирьох  переможців  конкурсу на  зайняття    вакантної посади секретаря судового засідання:

 

       - Водоріз Ірина Юріївна,    загальна сума балів –   9,6 

  - Гуменний Марк Андрійович,  загальна сума балів – 8,8

       - Коршенко Леонід Валерійович, судового засідання, загальна сума балів –  7,1

 - Жильцов Роман Дмитрович, загальна сума балів – 6,0

 

Рішення про призначення переможців на посади державної служби буде прийнято після закінчення строку оскарження результатів конкурсу відповідно до частини третьої статті 31 Закону України «Про державну службу» та за  результатами   перевірки відповідно до Закону України "Про очищення влади".

Також визначено  других за результатами конкурсу кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби, які згідно зі статтею 29 Закону України «Про державну службу» мають право на призначення на таку посаду протягом одного року з дня проведення конкурсу, якщо посада стане вакантною, а також у разі, якщо переможець конкурсу відмовиться від зайняття посади або йому буде відмовлено у призначенні на посаду за результатами спеціальної перевірки.

Інформацію про те, що відповідна посада стала вакантною, буде повідомлено другим за результатами конкурсу кандидатам протягом п’яти календарних днів.