flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відновлено видачу та прийом документів

22 квітня 2024, 13:20

Шановні учасники судових проваджень!

 

 

Слов’янським міськрайонним судом Донецької області відновлюється видача та прийом документів. Чекаємо вас з 10.00 до 14.00 у середу та п’ятницю за юридичною адресою: Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2.

Для збереження життя та здоров’я працівників та відвідувачів суду під час повітряної тривоги рекомендуємо негайно покинути приміщення.

          Найближче укриття знаходиться за адресою: вул. Банківська, буд. 85, Амбулаторія № 1 м. Слов'янськ КНП Слов'янської міської Ради ''ЦПМСД м. Слов'янська''.  

Враховуючи наближеність м. Слов’янська до лінії зіткнення та кількість сповіщень про небезпеку, рекомендуємо мінімізувати час перебування у приміщенні суду, натомість користуватися електронним доступом до правосуддя. Задля цього організована взаємодії між учасниками судового процесу і судом через систему «Електронний суд», де можна отримати інформацію про рух судової справи, час її розгляду, здійснити обмін процесуальними документами.

Також, прийом вхiдної кореспонденцiї по справах, які перебувають в провадженні суду, здійснюється в електронному вигляді через офiцiйну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області inbox@sl.dn.court.gov.ua. Вхідна кореспонденція реєструється лише за наявності електронного цифрового підпису.

          Для зв’язку з працівниками суду можна скористатися засобами мобільного зв’язку,  перелік телефонів розміщений за посиланням.   

 

 

 

 

Пресслужба 

Слов’янського міськрайонного суду Донецької області