flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення

09 квітня 2024, 18:03

У зв’язку з напруженою ситуацією в регіоні, з 09 квітня 2024 року Слов’янський міськрайонний суд Донецької області тимчасово призупиняє видачу копій судових рішень та інших документів по справах, які зберігаються в канцелярії суду та прийом, реєстрацію позовних заяв та інших передбачених законом документів (заяв, клопотань, скарг тощо) безпосередньо з приміщення суду.
В цей період прийом вхiдної кореспонденцiї від осіб та учасників судового процесу по справах, які перебувають в провадженні суду (заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо), буде здійснюватись в електронному виді через офiцiйну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області inbox@sl.dn.court.gov.ua. Вхідна кореспонденція реєструється лише за наявності електронного цифрового підпису.
Направлення та реєстрація позовних заяв, клопотань, адміністративних позовів, обвинувальних актів, які первинно надходять на розгляд суду, відбувається в електронному виді через особистий кабінет в системі «Електронний суд», в порядку, передбаченому Єдиною судовою інформаціонно-телекомунікаційною системою.
Також документи до суду можна направити засобами поштового зв’язку за юридичною адресою суду: 84122, м. Слов’янськ, Донецька область, вул. Добровольського,2.
Контакти для зв’язку з працівниками суду розміщені на офіційному сайті Слов’янського міськрайонного суду Донецької області
Щодо зміни строків призупинення видачі та прийому документів безпосередньо за місцем розташування суду, буде повідомлено додатково. Дякуємо за розуміння.