flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо лауреата всеукраїнського конкурсу

18 жовтня 2023, 09:29

Секретар судового засідання Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Каліберда Анастасія Олегівна стала лауреатом (фіналістом) Всеукраїнського конкурсу «Молодий правник року» за підсумками 2021 – 2022 років у номінації «Молодий працівник судової системи».

          Даний конкурс проводився Радою молодих юристів України з метою відзначення професійних досягнень молодих юристів та юристок, які прагнуть професійно розвиватися та мають активну громадську позицію. Змагання проходило у 13 номінаціях з різних напрямків юридичного життя. До експертного журі входили юристи, які здійснили значний внесок у розвиток юридичної професії та мають авторитет серед юридичної спільноти.

          Окрім того, 14 жовтня 2023 року у м. Києві Анастасія взяла участь у Форумі молодих юристів України, під час якого провідні юристи обговорили актуальні правові питання, обмінялися досвідом та ідеями, а також висловили свою підтримку розвитку правової сфери в Україні. У Форумі взяли участь судді, керівництво міністерств та органів державної влади, висококваліфіковані адвокати, юристи, а також представники юридичних об’єднань й громадські діячі.   

 

Пресслужба 

Слов’янського міськрайонного суду Донецької області