flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День Української Державності

28 липня 2023, 08:16

В цьому році День Української Державності востаннє буде відзначатися 28 липня. Нагадаємо, що 28 червня 2023 року  президент України Володимир Зеленський подав до ВР законопроєкт №9431 "Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України", який був підтриманий депутатами. 14.07.2023 року Верховна Рада України змінила дати святкування Дня Української Державності (15 липня), Дня захисників і захисниць (1 жовтня), а також Різдва Христового (25 грудня).

День Української Державності нагадує нам про тисячолітню історію державотворення нашої країни. У це свято ми вшановуємо всі етапи нашого становлення – від Русі до сьогодення, і всіх, хто доклав зусиль, щоб Україна відбулася як держава.

Сьогодні цей день має особливе значення, згуртовує та зміцнює традиції. Війна не зламала Україну - процес державотворення продовжується.  

Будьмо єдині, віримо в перемогу та ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

 

 

          Пропонуємо до перегляду 15-хвилинний анімаційний фільм                             «Історія України за 15 хвилин», підготовлений Українським інститутом національної пам’яті.    

 

 

 

Пресслужба

Слов’янського міськрайонного суду Донецької області