flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочався розгляд справи про пошкодження біг-борду

30 вересня 2020, 13:38

В провадження судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Дюміної Н.О. 09 вересня 2020 року надійшов адміністративний матеріал  № 3/243/3696/2020 стосовно гр. С. про притягнення до адміністративної відповідальності за статтею 173  Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правопорушнику гр. С інкриміновано вчинення дрібного хуліганства, яке полягало у нанесенні фарбою написів на біг-бордах з передвиборною агітацією кандидата на посаду голови Слов’янської ОТГ Штепи Н.І. 

Розгляд справи викликає значний громадський інтерес.

З метою поінформування населення та вірного розуміння обставин розгляду цієї справи, Слов’янський міськрайонний суд Донецької області вважає за необхідне  повідомити, що 25 вересня 2020 року  було розпочато розгляд   справи по суті. Згідно встановленого порядку судового розгляду, був проведений допит особи, яка притягається до адміністративної відповідальності; досліджені всі письмові матеріали, які були надані учасниками процесу та додані до протоколу про адміністративне правопорушення; розпочато дослідження відеодоказів.

Представником потерпілого, адвокатом Стуліковим А.В., заявлено клопотання про допит в судовому засіданні понад 10 свідків. З метою своєчасного повідомлення свідків про час та дату розгляду справи в судовому засіданні оголошена перерва.

Наступне судове засідання призначено на 21 жовтня 2020 року на 13 годину 30 хвилин. Розгляд справи відбудеться в залі судових засідань №6.

 

 Прес-служба суду