flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Ольга Ільяшевич брала участь в проєкті «Доступно про суд: пояснюють судді»

14 серпня 2020, 08:47

Суддя-спікер Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Ольга Віталіївна Ільяшевич 20 та 21 липня 2020 року в місті Києві брала участь в проєкті «Доступно про суд: пояснюють судді», імплементованого ГО «Вектор прав людини» у партнерстві з Радою суддів України та Координаційним центром з надання правової допомоги в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Один із напрямків проєкту полягав у створенні відеороликів, в яких судді інформуюють населення про правосуддя в Україні, судові послуги, що надаються судами, в тому числі, в межах електронного суду. Саме у зйомці таких роликів, а також у тренінгу «Мистецтво роботи «на камеру» брала участь суддя-спікер О.В. Ільяшевич. Під час зйомки та тренінгу суддя отримала теоретичні знання та відпрацювала практичні навички, а також мала змогу поспілкуватися із колегами та професійними медійниками. Планується створити 25 відеороликів за участю 10 суддів Верховного Суду, а також суддів з Донецької та Луганської областей.

З Києва Ольга Ільяшевич привезла сертифікат про участь у навчально-практичному тренінгу «Мистецтво роботи «на камеру» та подяку за участь у створенні просвітницьких відеороликів в межах проекту «Доступно про суд: пояснюють судді».

 

Прес-служба суду