flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди призначення на посаду судді

12 серпня 2020, 07:57

Указом Президента України від 05 серпня 2020 року № 313/2020 «Про призначення суддів» на посаду судді Слов'янського міськрайонного суду Донецької області призначено Агеєву Олену Володимирівну.

Колектив Слов’янського міськрайонного суду Донецької області щиро вітає Олену Агеєву з нагоди призначення на посаду судді.

Кар'єру в системі правосуддя Агеєва Олена розпочала у 2005 році в Слов’янському міськрайонному суді Донецької області. Працювала  на посадах судового розпорядника, секретаря суду, секретаря судового засідання, старшого секретаря, з кінця 2007 року по кінець 2010 року працювала на посаді помічника судді. З грудня 2010 року по теперішний час обіймала посаду заступника керівника апарату Слов’янського міськрайонного суду Донецької області.

Бути суддею – це не лише професія, це спосіб життя, комплекс добре відпрацьованих правил поведінки, яких потрібно дотримуватися щодня: як у професійній діяльності, так і в особистому житті.

Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність, толерантність, прагнення прийти на допомогу всім, хто її потребує.

Бажаємо Вам, шановна пані Олено, нових звершень у професійній діяльності, зваженого вирішення всіх складних справ. Нехай Ваші зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, сприяють подальшому утвердженню засад законності та справедливості. Енергії, натхнення на новій посаді, не відступати та слідувати своїм професійним принципам та ідеям!