flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди призначення на посаду судді

03 серпня 2020, 08:00

Указом Президента України від 17 липня 2020 року № 279/2020 «Про призначення суддів» на посаду судді Слов'янського міськрайонного суду Донецької області призначено Фаліна Івана Юрійовича.

Колектив Слов’янського міськрайонного суду Донецької області щиро вітає Івана Фаліна з нагоди призначення на посаду судді.

Кар'єру в системі правосуддя Фалін Іван розпочав у 2008 році в Донецькому апеляційному адміністративному суді на посаді секретаря судового засідання. Рік потому він вже працював помічником судді, а з 2015 року по теперішний час обіймав посаду заступника керівника апарату суду.

Ця знаменна подія у Вашому житті є беззаперечним визнанням досвіду та професіоналізму, вірності обов’язку, незламної волі та наполегливості в досягненні поставленої мети.

Бажаємо Вам, шановний пане Іване, невичерпної енергії, наполегливості, натхнення, професійних успіхів, задоволення від результатів роботи, а підґрунтям плідної професійної діяльності хай будуть міцне здоров`я, благополуччя, любов рідних та близьких.

Нехай Ваші зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, сприяють подальшому утвердженню засад законності, справедливості у суспільстві та державі!

 

Прес-служба суду