flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Слов’янському міськрайонному суді Донецької області відбулася спільна нарада

29 жовтня 2019, 10:57

В приміщенні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області за ініціативою голови суду Тетяни Хаустової 28 жовтня 2019 року відбулася спільна нарада суддів Слов’янського міськрайонного суду Донецької області,  керівництва   Слов’янської місцевої прокуратури та Слов’янського відділу поліції.

Перед присутніми з детальною та корисною доповіддю виступив суддя Ігор Мінаєв та заступник голови суду Володимир Старовецький, які довели до відома присутніх проблемі питання діяльності слідчого судді у кримінальному провадженні.

До відома учасників наради було доведено актуальні питання обрання та продовження запобіжних заходів; забезпечення заходів кримінального провадження;   практику дотримання прав, свобод та інтересів  осіб у кримінальному провадженні, відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України в т.ч. арешт майна, обшук та інших видів клопотань; обговорювали судову практику з цих питань.

За результатами виступів між учасниками наради виникла жвава дискусія. Судді та  інші учасники наради задавали виступаючим питання стосовно їх повсякденної роботі, на які отримали вичерпні компетентні відповіді.

Також голова суду Тетяна Хаустова подякували всім учасникам заходу за активну участь та висловила переконання, що обговорені проблемні питання діяльності слідчого судді у кримінальному провадженін знайдуть своє втілення на практиці та дозволять уникнути помилок у майбутньому.

Нагадаємо, 22 жовтня 2019 року у місті Краматорську пройшов семінар на тему: «Актуальні проблеми діяльності слідчого судді у кримінальному провадженні», в якому брали участь слідчі судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: Ігор Мінаєв та Володимир Старовецький.

 

Прес-служба суду