flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовження слухання резонансної справи.

01 червня 2018, 16:20

З метою вірного поінформування населення та вірного розуміння обставин розгляду цієї справи, Слов’янський міськрайонний суд Донецької області вважає за необхідне продовжити повідомляти інформацію про стан розгляду кримінального провадження за обвинуваченням представника громадської організації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 259 КК України.

Як повідомлялося раніше підготовче засідання у справі було двічі відкладено у зв’язку із неявкою захисника обвинуваченого.

Підготовче судове засідання, яке відбулося у раніше визначений час та дату

(10 год. 30 хв. 01 червня 2018 року), проходило із дотриманням вимог КПК України. В ході судового засідання було задоволено клопотання сторони обвинувачення про складання досудової доповіді щодо обвинуваченого органом пробації та сторони захисту щодо виклику додаткових свідків.

Преса-служба суду повідомляє, що дату наступного судового засідання було визначено з урахуванням вимог ст. 316 КПК України.

У зв’язку з цим, прес-служба суду наголошує на тому, що розгляд справи проводиться із додержанням процесуальних норм КПК України та визначених у ньому загальних засад кримінального провадження.

Висвітлення процесу розгляду справи буде продовжено після проведення наступного судового засідання. Чекайте у інформаційному випуску.

Прес-служба Слов’янського

міськрайонного суду Донецької області