flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення, прийняті на зборах суддів Слов’янського міськрайонного суду Донецької області від 22 січня 2018 року

22 січня 2018, 16:48

22 січня 2018 року у Слов’янському міськрайонному суді Донецької області відбулися збори суддів. В порядок денний було включено зокрема питання про обрання заступника голови суду та судді-спікера.

            В ході проведення зборів, відповідно до вимог ст. 20 ЗУ «Про судоустрій та статус суддів», розділу 5 Положення про збори суддів Слов’янського міськрайонного суду Донецької області, шляхом таємного голосування, більшістю від кількості суддів було прийнято рішення про обрання судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Старовецького Володимира Івановича. заступником голови суду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді.

            Також, на виконання Рішення Ради суддів України № 14 від 12 березня 2015 року щодо рекомендацій міжнародної конференції "Зміцнення довіри до судової гілки влади через покращення комунікації", більшістю від кількості суддів було прийнято рішення про обрання судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Ільяшевич Ольги Віталіївни суддею-спікером.