flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Учні Слов’янська відвідали Слов’янський міськрайонний суд Донецької області

03 листопада 2017, 09:54

02 листопада 2017 року двері Слов’янського міськрайонного суду Донецької області були відчинені для учнів ЗОШ № 4 м. Слов’янська.

Школярі старших класів ознайомились з основними принципами роботи судів загальної юрисдикції, отримали інформацію щодо доступу та порядку роботи з сайтом суду, відвідали канцелярії суду. 

Учні мали змогу поспілкуватись не лише з працівниками канцелярій, а й безпосередньо з керівництвом суду, помічниками суддів, секретарями судових засідань. Відвідувачі отримали загальне уявлення про специфіку роботи кожного з них.

Слід зазначити, що запрошення відвідати суд було надіслане до відділу освіти Слов’янської міської ради ще у вересні поточного року. Однак, бажання відвідати суд виявили тільки ЗООШ №11 та №4.

Посилання

Тому в черговий раз запрошуємо учнів всіх шкіл міст Слов’янськ, Миколаївка та Святогірськ відвідати Слов’янський міськрайонний суд Донецької області. Для узгодження часу проведення заходи звертайтесь до судді-спікера суду http://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/pres-centr/pres/