flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для уваги відвідувачів суду!

28 лютого 2022, 10:48

Відповідно до наказу В. о. голови Слов’янського міськрайонного суду Донецької області №15-к від 24.02.2022 суд працює в дистанційному режимі.

Учасникам судового процесу подавати всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@sl.dn.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою або залишати в спеціальній скриньці при вході до суду.

Додатково нагадуємо, що з 18.02.2022 Слов’янський міськрайонний суд Донецької області тимчасово припинив видачу канцеляріями суду всіх процесуальних документів, а також не роздруковує електронну кореспонденцію, що надходить до суду, у зв’язку із відсутністю паперу формату А-4 та витратних матеріалів для друку (технічного обслуговування і ремонту офісної техніки).

За інформацією щодо судових справ, які слухаються на теперішній час, звертайтесь на пост охорони, з наданням працівнику охорони ухвали суду або судової повістки, в якій чітко вказано хто головуючий суддя по справі та вказана сторона по справі.

Зберігайте спокій, не піддавайтесь паніці та слідкуйте за офіційними повідомленнями на інформаційних ресурасах судової влади !

Адміністрація