flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призупинення видачі процесуальних документів

18 лютого 2022, 14:39

Шановні учасники судових процесів та відвідувачі суду!

Вимушені повідомити Вам, що з 18 лютого 2022 року Слов’янський міськрайонний суд Донецької області тимчасово припиняє видачу канцеляріями суду всіх процесуальних документів, а також не роздруковує електронну кореспонденцію, що надходить до суду, у зв’язку із відсутністю паперу формату А-4 та витратних матеріалів для друку (технічного обслуговування і ремонту офісної техніки). 

Не зважаючи на численні звернення до територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області питання фінансового забезпечення діяльності Слов’янського міськрайонного суду Донецької області залишається не вирішеним через брак фінансування з державного бюджету України.  

Для мінімізації негативних наслідків недофінансування  Слов’янський міськрайонний суд Донецької області вимушений надсилати судову кореспонденцію (повістки, повідомлення, копії документів, судові рішення тощо) ВИКЛЮЧНО засобами електронного зв’язку у сканованому вигляді.

Окремо нагадуємо, що з 14 вересня 2021 року телефони суду не працювали через відсутність фінансування, та заборгованість була повністю погашена ТУ ДСА України. Проте, з грудня 2021 року телефони суду не працюють вже з іншої причини – пошкодження кабелю «Укртелекому». Дотепер телефонний зв’язок залишається не відновленим.

Безперешкодній комунікації із судом сприятиме реєстрація у підсистемі "Електронний суд" та листування через офіційну електронну пошту inbox@sl.dn.court.gov.ua.    

Про відновлення повноцінної роботи буде повідомлено додатково на веб-сайті суду та офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook. 

Просимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємось на розуміння. 

 

  

Пресслужба  

Слов’янського міськрайонного суду Донецької області 

Читайте нас  та ставте запитання у соціальній мережі Facebook