flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області тимчасово припиняє видачу всіх процесуальних документів

23 листопада 2021, 13:50

Шановні учасники судових процесів та відвідувачі суду! 

 

Вимушені повідомити Вам, що з 23 листопада 2021 року Слов’янський міськрайонний суд Донецької області тимчасово припиняє видачу канцеляріями суду всіх процесуальних документів, а також не роздруковує електронну кореспонденцію, що надходить до суду, у зв’язку із відсутністю паперу формату А-4. 

На неодноразові звернення суду з приводу вкрай складної ситуації, яка утворилася в суді у зв’язку з відсутністю основного забезпечення діяльності суду (офісний папір та інші канцелярські товари) територіальним управлінням Державної судової адміністрації України у Донецькій області було повідомлено, що сума видатків, затверджена Державним бюджетом України на 2021 рік вичерпана. Питання буде вирішене у разі надходження додаткового фінансування з Державного бюджету України за цим напрямком.    

Звертаємо увагу сторін у справах та учасників судових процесів на можливість використання сучасних альтернативних способів отримання інформації, а саме: 

- отримувати процесуальні документи по справі зареєструвавшись в підсистемі «Електронний суд»;

- подавати заповнену заяву про отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, зазначивши номер свого мобільного телефону або заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді на електронну адресу;

         - переглядати  інформацію щодо стану розгляду справ на офіційному веб-сайті Судової влади України за посиланням  https://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/.   

Про відновлення повноцінної роботи суду буде повідомлено додатково на веб-сайті суду та офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook. 

Просимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємось на розуміння. 

 

 

Прес-служба  

Слов’янського міськрайонного суду Донецької області 

Читайте нас  та ставте запитання у соціальній мережі Facebook