flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вчимося надавати першу допомогу

05 липня 2021, 14:33

За ініціативи керівництва суду 02 липня 2021 року головним фахівцем з ПД ВК Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, тренером з першої допомоги Оленою Шило та інструктором з ПД Слов’янської МО ТЧХУ проведено тренінг з першої допомоги.

Слухачам роз’яснено та продемонстровано основні групи заходів при наданні першої допомоги, такі як:

  • Надання першої допомоги постраждалому на основі алгоритму надання першої допомоги.
  • надання першої допомоги постраждалому у залежності від характеру та виду травми, нещасного випадку або раптового стану (зупинка кровотечі, накладання тиснучої пов'язки на рану, проведення серцево-легеневої реанімації, особливості надання першої допомоги під час виникнення невідкладних станів).
  • організація негайної доставки (транспортування) постраждалого у лікувальний заклад. 

Під час тренінгу слухачі вчилися вправно і швидко надавати першу допомогу постраждалим. В рамках тренінгу присутні дізнались, як правильно надати першу допомогу та вивчили алгоритм дій. Співробітники суду з зацікавленістю сприймали нові знання та мали змогу відпрацювати техніки надання першої допомоги на практиці.

Вчитися надавати першу допомогу ніколи не пізно та й не зайве, тим більше, що в приміщенні суду щодня перебуває велика кількість людей, і у будь-який час може знадобитись допомога.

Участь в даному заході брали:  голова суду Дюміна Наталія Олександрівна та керівник апарату суду Щиткова Сніжана Сергіївна разом зі співробітниками апарату суду.

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області висловлює вдячність керівництву Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України та особисто Олені Шило за отримані знання. Ми переконані, що такі навчальні заходи зможуть допомогти в екстреній ситуації, а можливо і врятувати чиєсь життя.

 

Читайте нас та ставте запитання у соціальній мережі Facebook

Прес-служба суду