flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Послаблення особливого режиму роботи Слов’янського міськрайонного суду Донецької області

12 травня 2021, 09:04

Повідомляємо, що розпорядженням голови Слов’янського міськрайонного суду Донецької області від 11 травня  2021 року № 11 було прийнято рішення послабити особливий режим роботи суду, а саме:

  • Відновити проведення особистого прийому громадян керівництвом суду з 11 травня 2021 року, з дотриманням заходів, спрямованих на попередження поширення коронавірусної хвороби COVID-19, а саме: дотримання дистанції не менше двох метрів між всіма учасниками та з застосуванням засобів індивідуального захисту, у тому числі респіраторів чи захисних масок, які закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, провітрювання приміщень;
  • Рекомендовано учасникам судового процесу подавати всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду: inbox@sl.dn.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, за адресою: 84122, Донецька область,  м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2, факсом за номером телефону (06262) 2-56-64 або подавати особисто з дотриманням карантинних заходів.

Рекомендуємо подавати до суду заяви про розгляд справи без участі за наявними в справі матеріалами, утримуватися від відвідування приміщення суду при наявності симптомів захворювання (слабкість, кашель, підвищення температури, задуха, ускладнення дихання тощо). У разі поганого самопочуття одразу звертайтесь до лікаря. Бережіть себе та своє здоров’я!

 

 

Прес-служба Слов’янського міськрайонного суду Донецької області

Читайте нас  та ставте запитання у  соціальній мережі Facebook