flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двом підозрюваним у вчиненні розбійного нападу в Святогірську обрано запобіжні заходи

22 квітня 2021, 10:24

До Слов’янського міськрайонного суду Донецької області  надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні відносно уродженців м. Костянтинівки громадян Б. та У. які підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 187 (Розбійний напад з метою заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчиненого за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Автоматизованим розподілом справ  в рамках досудового розслідування було визначено слідчого суддю Фаліна І.Ю. 

Так, 12 квітня 2021 року приблизно о 21 год. 40 хв., знаходячись на території пансіонату "Сосновий бор", який розташований у місті Святогірськ група невстановлених осіб здійснили напад поєднаний з нанесенням тілесних ушкоджень на гр. Р та гр. Д та заволоділи грошовими коштами в розмірі 250 000 тисяч доларів, 1 000 000 грн. та з місця вчинення злочину зникли в невідомому напрямку.

15 квітня 2021 року  у судовому засіданні слідчий суддя Фалін І.Ю. вислухав доводи всіх учасників кримінального провадження та задовольнив клопотання слідчого СВ ВП № 4 Краматорського районного управління ГУНП в Донецькій області старшого лейтенанта поліції Помирчої Т.О. про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно гр. Б та У, строком на 60 днів, а саме: з 13 квітня 2021 року по 11 червня 2021 року включно.

У задоволенні клопотань захисників підозрюваних адвокатів Лугового В.В. та Забавіна О.Г. про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту слідчий суддя відмовив.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба Слов’янського міськрайонного суду Донецької області

Читайте нас  та ставте запитання у  соціальній мережі Facebook