flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області працює в посиленому особливому режимі

25 березня 2021, 11:06

Повідомляємо, що у зв’язку із підтвердженням у багатьох співробітників Слов’янського міськрайонного суду Донецької області захворювання на СОVID-19, посиленням карантинних обмежень та з метою попередження розповсюдження вірусного захворювання на СОVID-19 серед відвідувачів та працівників суду, Слов’янський міськрайонний суд Донецької області працює в особливому режимі.

Пропуск осіб до приміщення Слов’янського міськрайонного суду Донецької області обмежено.

Вхід до приміщення суду лише за ухвалою суду або при наявності судової повістки, та при наявності захисної маски.

На посту судової охорони розміщена скринька для документів, в якій можна залишити документи для реєстрації. Працівники канцелярії суду оброблятимуть подані документи.

Зі списком судових засідань можна ознайомитись на сайті суду за посиланням: https://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/gromadyanam/csz/

Пропонуємо особам, які приймають участь в судовому засіданні, брати участь за допомогою відеоконференц зв’язку, шляхом реєстрації у програмі EASYCON, яку було створено під час пандемії СОVID-19. За допомогою цієї програми Ви маєте змогу приймати участь у судовому засіданні з дому, офісу або з інших приміщень, за межами суду.

Просимо учасників судового процесу подавати всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@sl.dn.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою за адресою: 84122,  Донецька область,  м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2, факсом за номером телефону (06262) 2-56-64 або залишати в спеціальній скриньці при вході до суду.

Участь представників ЗМІ у судових засіданнях лише після реєстрації за телефоном (06262) 2-71-77.

Рекомендуємо подавати до суду заяви про розгляд справи без участі за наявними в справі матеріалами, утримуватися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності симптомів захворювання (слабкість, кашель, підвищення температури, задуха, ускладнення дихання тощо). У разі поганого самопочуття одразу звертайтесь до лікаря. Бережіть себе та своє здоров’я!

 

Прес-служба

Слов’янського міськрайонного суду Донецької області

Читайте нас  та ставте запитання у  соціальній мережі Facebook