flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області продовжує проводити заняття, щодо ознайомлення дітей з місією суду в суспільстві від Всеукраїнської акції «Урок справедливості»!

09 лютого 2021, 10:31

05 лютого 2021 року, до учнів 2 класу Слов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 Слов'янської міської ради Донецької області завітала суддя-спікер Ільяшевич Ольга Віталіївна разом з головним спеціалістом із зв’язків з громадськістю Тарабановим Михайлом Олеговичем.

Урок був присвячений темі правосуддя, розпочали з бесіди, під час якої суддя поцікавилась, що діти знають про суд, як розуміють поняття «справедливість» і як її можна відновити через суд? Між учасниками відбувся активний діалог, який був досить насиченим та змістовним.

Під час уроку діти переглянули яскравий мультфільм «Їжак проти Рака». Мультфільм змальовує, що можуть бути різні точки зору на одну ситуацію і для вирішення спору потрібен суд! Маленькі слухачі активно приймали участь у грі та отримали в подарунок цікаву книгу, яскраві наклейки та Диплом за участь у Всеукраїнській акції «Урок справедливості». Усі отримали позитивні емоції, гарний настрій та враження!)

Наприкінці «Уроку справедливості» учні поділилися своїми враженнями, а керівництво закладу висловило подяку та сподівання на подальші зустрічі.
Цей урок став одним із багатьох, що проходять в українських школах та судах в рамках просвітницької акції, започаткованої Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ) у співробітництві з Радою суддів України, у співпраці з анімаційною студією ToonDrive за технічного адміністрування РЦ «ГУРТ» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Продовжуємо працювати на підвищення авторитету правосуддя!

#арссу #клубсправедливці #справедливці3 #UNRPP

 

 

Прес-служба Слов’янського міськрайонного суду Донецької області

Читайте нас  та ставте запитання у  соціальній мережі Facebook