flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Красильникова С.В. для участі у розгляді цивільної справи про заміну стягувача

18 червня 2018, 11:30

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за заявою ТОВ «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів», заінтересована особа – Слов’янський міськрайонний ВДВС ГТУЮ у Донецькій області, про заміну стягувача.

Боржник по справі: Красильников Сергій Васильович, останнє місце реєстрації та проживання: 84600, Донецька область, місто Горлівка, Калінінський район, вул. Нерчинська, 12 викликається 26 червня 2018 року о 08 годині 00 хвилин до суду для участі у розгляді справи по суті.

Вам необхідно з’явитись до суду за адресою: м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2, на вказаний час та дату, у разі неявки розгляд справи буде відбуватись за вашої відсутності, з урахуванням вимог статті 223 ЦПК України. 

Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених статтею 223 ЦПК України.

 

  Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                            І.О. Сидоренко