flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Івлєва Євгена Олександровича для участі у розгляді цивільної справи про про стягнення заборгованості

18 травня 2018, 09:56

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за за позовною заявою Публічного акціонерного товариства Банк «Траст» в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ Банк «Траст» до Івлєва Євгена Олександровича про стягнення заборгованості.

Відповідач по справі Івлєв Євген Олександрович, останнє місце реєстрації та проживання: 84628, Донецька область, м. Горлівка-12, вул. Красноводська, б. 54, викликається 18 травня 2018 року о 08 годині 25 хвилин до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідачу пропонується надати відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується. Відповідач повинен повідомити суд про зміну свого місця проживання (перебування, знаходження) та у випадку неприбуття повідомити про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                   І.О. Сидоренко