flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Кириленко Олени Сергіївни, Гайдар Людмили Сергіївни, Кириленко Андрія Сергійовича для участі у розгляді цивільної справи про визнання додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини

17 квітня 2018, 09:17

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за позовом  Кириленко Надії Михайлівни до Кириленко Олени Сергіївни, Гайдар Людмили Сергіївни, Кириленко Андрія Сергійовича про визнання додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Відповідач по справі Гайдар Людмила Сергіївна, зареєстрована за адресою: Донецька область м. Горлівка, вул. Українська, б. 77, кв. 67, викликається на 08.00 годину 25 квітня 2018 року до суду для участі у підготовчому судовому засіданні.

Відповідачі по справі Кириленко Олена Сергіївна, Кириленко Андрій Сергійович, зареєстровані за адресою: Донецька область м. Горлівка, вул. Великан, б. 39, кв. 5, викликається на 08.00 годину 25 квітня 2018 року до суду для участі у підготовчому судовому засіданні.

Відповідачам пропонується надати відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується. Відповідачі повинні повідомити суд про зміну свого місця проживання (перебування, знаходження) та у випадку неприбуття повідомити про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                   І.О. Сидоренко