flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Кабанцової Тетяни Ігорівни для участі у розгляді цивільної справи про виправлення помилки при оформленні виконавчих листів

02 березня 2018, 13:03

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ       вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу 6/243/54/2018 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та гарантія»» про виправлення помилки при оформленні виконавчих листів в цивільній справі за позовом ТОВ «Фінансова компанія «Довіра та гарантія» до Кабанцової Тетяни Ігорівни про звернення стягнення на предмет іпотеки.

Заінтересована особа по справі Кабанцова Тетяна Ігорівна, яка проживає за адресою: Донецька область м. Горлівка вулиця Фізкультурна, б. 2, кв. 47, викликається на 08:50 год. 22 березня 2018 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Заінтересованій особі пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття, відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                   І.О. Сидоренко