flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Баранової Раїси Іванівни, для участі у розгляді цивільної справи про видачу дублікати виконавчого документу та поновлення строку для його пред’явлення.

23 січня 2018, 13:51

Оголошення

 

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу: за заявою Приватного акціонерного товариства «Українська акціонерна страхова компанія АСКА» про видачу дублікати виконавчого документу та поновлення строку для його пред’явлення.

Заінтересована особа по справі Баранова Раїса Іванівна, що знаходиться за адресою: Донецька область м. Горлівка, вул. Косарева, б. 3/6, зареєстрована за адресою: Донецька область, м.Горлівка, вул.. Невського, б. 206, викликається на 08.40 годину 26 січня 2018 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Заінтересованій особі пропонується надати свої заперечення щодо заяви та докази. У випадку неприбуття, заінтересована особа повинна повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за її відсутності.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                                                                                   І.О. Сидоренко