flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик Фофанова Геннадія Юрійовича для участі у розгляді цивільної справи про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням

23 січня 2018, 11:21

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за позовом  Фофанової Олени Леонідівни до Фофанова Геннадія Юрійовича, третя особа: Фофанова Галина Геннадіївна про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Відповідачі по справі Фофанов Геннадій Юрійович, який зареєстрований за адресою: Донецька область м. Слов’янськ, вул. Світлодарська, б. 1, кв. 31, викликаються на 08.05 годину 06 лютого 2018 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідачу пропонується надати відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується. Відповідач повинен повідомити суд про зміну свого місця проживання (перебування, знаходження) та у випадку неприбуття повідомити про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                              І.О. Сидоренко