flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача Рощупкіна М.І. для участі у розгляді цивільної справи про визнання права власності на частину житлового будинку з господарськими та побутовими будовами та спорудами у порядку набувальної давності

12 грудня 2017, 09:47

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області (м. Слов’янськ, вул.. Добровольського буд. 2) знаходиться цивільна справа № 2/243/4663/2017 за позовом Будяк Сергія Юрійовича до Слов’янської міської ради, третя особа: Рощупкіна Майя Іннівна про визнання права власності на частину житлового будинку з господарськими та побутовими будовами та спорудами у порядку набувальної давності.

Третя особа по справі Рощупкіна Майя Іванівна, який мешкає за адресою: Донецька область м. Донецьк, вул.. Степана Разіна буд. 2 кв. 1, викликається на 08:55 годину 18 грудня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Третій особі пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття, відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                              І.О. Сидоренко