flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду представника Центрально-міського УПСЗН Горлівської міської ради, для участі у розгляді цивільної справи про заміну сторони виконавчого провадження

11 грудня 2017, 15:01

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу: за заявою Рухленко Наталії Валеріївни, заінтересовані особи:  Центрально-міське УПСЗН Горлівської міської ради, Міністерство соціальної політики України, Державна казначейська служба України про заміну сторони та визначення способу виконання рішення, у цивільній справі № 243/6102/14 за позовом Рухленко Наталії Валеріївни до Центрально-міського УПСЗН Горлівської міської ради про стягнення соціальної допомоги малозабезпеченої родини та допомоги одинокій матері.

Заінтересована особа по справі Центрально-міське управління праці та соціального захисту населення Горлівської міської ради, що знаходиться за адресою: Донецька область м. Горлівка, вул. Рудакова, б. 33, викликається на 08.20 годину 20 грудня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Заінтересованій особі пропонується надати свої заперечення щодо заяви та докази. У випадку неприбуття, представник заінтересованої особи повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                       І.О. Сидоренко