flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача Вихристюк О.В. для участі у розгляді цивільної справи про надання дозволу на виїзд на тимчасово неконтрольовану територію неповнолітньої дитини без згоди батька

16 листопада 2017, 15:02

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа № 2/243/4269/2017 за позовом Вихристюк Тетяни Вікторівни до Вихристюк Олексія Валерійовича, третя особа: Орган опіки та піклування Дружківської міської ради Донецької області про надання дозволу на виїзд на тимчасово неконтрольовану територію неповнолітньої дитини без згоди батька.

Відповідач по справі Вихристюк Олексій Валерійович, який мешкає за адресою: Донецька область м. Горлівка, вул.. 40 років України б. 44 кв. 170, викликається на 08:20 годину 29 листопада 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідачу пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття, відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                              І.О. Сидоренко