flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Євсіка Володимира Андрійовича, для участі у розгляді цивільної справи про видачу повного тексту рішення та виконавчого листа, поновлення строку для пред’явлення виконавчого листа до виконання

10 жовтня 2017, 14:20

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу: за заявою Публічного акціонерного товариства Акціонерний-Комерційний банк «Капітал», заінтересована особа: Євсік Володимир Андрійович, про видачу повного тексту рішення та виконавчого листа, поновлення строку для пред’явлення виконавчого листа до виконання .

Заінтересована особа по справі Євсік Володимир Андрійович, що зареєстрований за адресою: Донецька область м. Горлівка, вул. Ляпідевського, б. 3 кв. 3 , викликається на 08.35 годину 17 жовтня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Заінтересованій особі пропонується надати свої заперечення щодо заяви та докази. У випадку неприбуття, заінтересована особа повинна повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за її відсутності.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                       І.О. Сидоренко