flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Лазуренко Е.В., Козачок Г.О. для участі у розгляді цивільної справи про стягнення боргу за кредитним договором

29 травня 2017, 16:36

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу: за позовом Кредитної спілки «Інтеграл» до Козачок Г.О. про стягнення боргу за кредитним договором, за позовом Кредитної спілки «Інтеграл» до Лазуренко Е.В. про стягнення боргу за кредитним договором.

Відповідач по справі Козачок Ганна Олександрівна, яка зареєстрована за адресою: Донецька область м. Горлівка, Микитівський р-н, смт. Гольмівське,вул. Голованова , б. 18 кв.3, викликається на 08.10 годину 06 липня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідач по справі Лазуренко Едуард Валерійович, який зареєстрований за адресою: Донецька область, м. Горлівка, Микитівський р-н, смт. Гольмівське, вул. Загородня , б. 12 в.18, викликається на 08.05 годину 06 липня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідачу пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття, відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                                                                             І.О. Сидоренко