flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі про адміністративне правопорушення відносно Гамаюн Лариси Петрівни у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 163 ч. 1 КУпАП.

14 березня 2017, 16:26

 «Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає справу про адміністративне правопорушення відносно Гамаюн Лариси Петрівни у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 163 ч. 1 КУпАП.

Особа яка притягається до адміністративної відповідальності Гамаюн Лариси Петрівни, яка проживає за адресою: Донецька область м. Горлівка, вул. Богуна, б. 49, кв. 20, викликається на 08.50 годину 22 березня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Особі яка притягається до адміністративної відповідальності пропонується надати свої заперечення щодо адміністративних матеріалів та докази. У випадку неприбуття, особа яка притягається до адміністративної відповідальності повинна повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за її відсутності.»

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                      І.О. Сидоренко