flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі за скаргою ПАТ «Банк Національний кредит»

27 лютого 2017, 14:15

 «Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу: за скаргою ПАТ «Банк Національний кредит», заінтересовані особи: Старов Андрій Георгійович, Підприємство «ТЕХНОПРОМ-ТРЕЙД» Горлівського міського представництва Донецького обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України, Вовк Михайло Григорович на дії державного виконавця Мороз А.К. Дружківського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Донецькій області.

Заінтересована особа по справі: Старов Андрій Георгійович, який зареєстрований за адресою: Донецька область м. Горлівка, проспект Перемоги, б.162, кв. 129, викликається на 08.20 годину 06 березня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Заінтересована особа по справі: Підприємство «ТЕХНОПРОМ-ТРЕЙД» Горлівського міського представництва Донецького обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України, яка розташована за адресою: Донецька область м. Горлівка, проспект Леніна, б.1, викликається на 08.20 годину 06 березня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Заінтересована особа по справі: Вовк Михайло Григорович, який зареєстрований за адресою: Донецька область м. Горлівка, вул. Мініна і Пожарського, б. 4, кв. 77, викликається на 08.20 годину 06 березня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Заінтересованим особам пропонується надати свої заперечення щодо заяви та докази. У випадку неприбуття, заінтересована особа повинна повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за її відсутності.»

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                           І.О. Сидоренко