flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі ПАТ «Промекономбанк» в осбі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «КБ «Промекономбанк» Славкіної Марини Анатоліївни

20 січня 2017, 16:02

 «Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає заяву ПАТ «Промекономбанк» в осбі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «КБ «Промекономбанк» Славкіної Марини Анатоліївни про поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого документа для виконання по цивільній справі за позовом ПАТ «КБ «Промекономбанк»  до Гаврилова О.О. про стягнення заборгованості.

Відповідач по справі Гаврилов Олександр Олександрович, який зареєстрований за адресою: Донецька область, м. Горлівка, вул. Малинина, б. 41, кв. 11. викликається на 09.10 годину 23 січня 2017 року до суду для участі у розгляді справи по суті.
Відповідачу пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття, відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.»
 
Суддя Слов’янського
міськрайонного суду                                                           І.О. Сидоренко